Aquest Nadal, futbol botons amb en Botònix!

Estándar

BOTONIX - FUBTOL BOTONS - NADAL 2015 - BUTTON MAKER BCNQuan arriben aquestes dates, l’equip de Button Maker BCN ja està preparat. Pel vols de Nadal i Reis tothom tira la casa per la finestra. Nosaltres també. Anem de gira amb en Botònix. Aquí teniu el nostre programa d’activitats:

Dissabte 6 i diumenge 7 de desembre, Jornadas Ayudar Jugando a les Cotxeres de Sants (Barcelona). L’ONG organitza el seu festival anual i el futbol botons ajudarà a recaptar fons per a nens i nenes en risc d’exclusió social a Catalunya.

Diumenge 7 de desembre, Fira del Joc i de Nadal de Berga. Tornarem amb futbol botons per tercer any consecutiu.

Dissabte 12 i diumenge 13 de desembre, Fantàstic Handmade Market (Barcelona). Tallers oberts infantils de futbol botons al vestíbul principal de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona.

De l’11 al 13 de desembre, Amb Irema a Vic. Trobareu els nostres kits de futbol botons a la pop-up store KM0 al carrer de la Riera nº 8, al Casc Antic de Vic.

Dissabte 12 i diumenge 13 de desembre, Festival Dau Barcelona a la Fàbrica Fabra i Coats. Serem a la primera planta del Casal de Barri Sant Andreu amb tallers oberts tot el cap de setmana. Dissabte, Torneig de Nadal de l’ACFB i diumenge, Campionat Interclubs de la EFBA i BFBA.

Del divendres 18 al 31 de desembre, Fira Infantil de Nadal de Cornellà. Tallers oberts per a tothom qui vulgui jugar.

Hi esteu tots convidats! I com cada any, a partir del 15 de desembre els nostres kits de futbol botons seràn a Bateau Lune per als patges dels Reis!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s